Beter Fm

Hoş Geldin Misafir!
Nasılsın İyimisin Smile
Sana Zahmet Bize Eziyet Üye Olda...
Dostlugumuz Pekişsin Smile

Join the forum, it's quick and easy

Beter Fm

Hoş Geldin Misafir!
Nasılsın İyimisin Smile
Sana Zahmet Bize Eziyet Üye Olda...
Dostlugumuz Pekişsin Smile

Beter Fm

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Beter Fm

Sevgi Saygı Ve Paylaşım

Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular

» lost bolum 4 indir
(Mutlaka Okuyun)    Windows 7 Geçin Rahat Edin..! EmptyÇarş. Şub. 17, 2010 3:43 pm tarafından serdar

» Ask geliyorum demez 2009
(Mutlaka Okuyun)    Windows 7 Geçin Rahat Edin..! EmptyPtsi Şub. 15, 2010 10:17 pm tarafından serdar

» Iron Man Turkce dublaj
(Mutlaka Okuyun)    Windows 7 Geçin Rahat Edin..! EmptyÇarş. Şub. 10, 2010 5:25 pm tarafından serdar

» Lost sezon6-- bolum 3
(Mutlaka Okuyun)    Windows 7 Geçin Rahat Edin..! EmptyÇarş. Şub. 10, 2010 5:21 pm tarafından serdar

» Lost sezon 6 bolum 1 ve 2
(Mutlaka Okuyun)    Windows 7 Geçin Rahat Edin..! EmptyÇarş. Şub. 03, 2010 5:05 pm tarafından serdar

» Lost Sezon 6 Ozel bolum
(Mutlaka Okuyun)    Windows 7 Geçin Rahat Edin..! EmptySalı Şub. 02, 2010 3:27 pm tarafından serdar

» Windows 7 Tanrı Mod
(Mutlaka Okuyun)    Windows 7 Geçin Rahat Edin..! EmptyPtsi Şub. 01, 2010 11:34 pm tarafından Admin

» Windows 7 Sp 1 İlk Görüntüleri
(Mutlaka Okuyun)    Windows 7 Geçin Rahat Edin..! EmptyPtsi Şub. 01, 2010 11:28 pm tarafından Admin

» Up - Yukari bak 2009 Turkce dublaj
(Mutlaka Okuyun)    Windows 7 Geçin Rahat Edin..! EmptyPtsi Şub. 01, 2010 10:35 pm tarafından serdar

Kimler hatta?

Toplam 4 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 4 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 78 kişi Salı Ağus. 08, 2017 5:09 am tarihinde online oldu.

2 posters

(Mutlaka Okuyun) Windows 7 Geçin Rahat Edin..!

Anket

Sizce Windows 7..?

[ 2 ]
    (Mutlaka Okuyun)    Windows 7 Geçin Rahat Edin..! Bar_left100%(Mutlaka Okuyun)    Windows 7 Geçin Rahat Edin..! Bar_right [100%] 
    [ 0 ]
    (Mutlaka Okuyun)    Windows 7 Geçin Rahat Edin..! Bar_left0%(Mutlaka Okuyun)    Windows 7 Geçin Rahat Edin..! Bar_right [0%] 
    [ 0 ]
    (Mutlaka Okuyun)    Windows 7 Geçin Rahat Edin..! Bar_left0%(Mutlaka Okuyun)    Windows 7 Geçin Rahat Edin..! Bar_right [0%] 
    [ 0 ]
    [ 0 ]

Toplam Oylar: 2
    Admin
    Admin
    Admin
    Admin

(Mutlaka Okuyun)    Windows 7 Geçin Rahat Edin..! Empty (Mutlaka Okuyun) Windows 7 Geçin Rahat Edin..!

Mesaj tarafından Admin C.tesi Ağus. 29, 2009 1:39 am

Arkadaşlar ben kullanıyorum inanın pc min özelliklleri çok iyi değil ama win 7 düşük sistemde bile mükemmel çalışıyor...
    benim pc nin özellikleri
    P.4 2.4 işlemci
    768 Ram
    128 ekran kartı
    120 Gb hardisk

bu özelliklerdeki bir pc de inanılmaz bir performans sergiliyo win 7...
    İlk kurdugumda şu izlenimi aldım ben xp den çok çekmişim yaaa.. Very Happy
    Görsellik desen mükemmel....
    performans desen hayal ötesi vistadan sonra Laughing
    format esnasında Pc nizde yüklü tüm donanımları tanıyo sorun çıkartmıyo yok o yüklenmedi şu tanınmadı gibi vistada xp de çok yaşadık bunları....

Örnek: ekran kartınızı tanıdı fakat siz içinize sinmedi performanstan memnun değilsiniz...
    hemen güncelleme yapıyosunuz (önerilen) olarak karşınıza sizin ekran kartınızın driver'ları çıkıyo karşınıza yükle diyosunuz olay sonuçlanıyo....
    burda anlatmak istediğim donanım driver sorununu Win 7 size bir çok çözüm sunuyo...

Vistada başımıza gelen ve sinir bozucu aile koruması bundada var fakat onuda kullanıcı ayarlarından kapatıp rahat rahat program yükleyip kaldıra biliyosunuz...
    İkide bir bu program kurulsunmu yok o yok bu diye soru sormuyo king

Bir çok sitede enteresan enteresan yorumlar var sakın kurmayın aman haa xpden vaz geçmeyin yok size tema verelim Xp de Windows 7 keyfi yaaşayın o bu... ya ben size sadece gülüyorum
    Very Happy Windows 7 nin en büyük özelliği kurulum esnasında donanımlarınızı tarayarak
    sizin için en uyguın performans ayarlarını otomatik olarak yapması...
    Daha ne kaldı geriye kullanmak eeee onuda yapın artık kardeşim siz bilgisayar kullanmayı bilmiyosanız suç bizimmi.? king

Israrla sölüyorum Windows 7'nin hızını görünce şaşıracaksınız...
    Keşfettikçe bilgisayarınızdan zevk alacaksınız benden tavsiyem kurun derim....

Yaşadım denedim gördüm tavsiye ediyorum...
    huso

(Mutlaka Okuyun)    Windows 7 Geçin Rahat Edin..! Empty Geri: (Mutlaka Okuyun) Windows 7 Geçin Rahat Edin..!

Mesaj tarafından huso Paz Eyl. 13, 2009 3:52 pm

bende çok merak ediyorum açıkcası kullanan arkadaşlarım var anlata anlata bitiremiyolar ilk fırsatta elime geçircem bitane
    Admin
    Admin
    Admin
    Admin

(Mutlaka Okuyun)    Windows 7 Geçin Rahat Edin..! Empty Geri: (Mutlaka Okuyun) Windows 7 Geçin Rahat Edin..!

Mesaj tarafından Admin Paz Eyl. 13, 2009 4:02 pm

ısrarla tavsiye ederim mükemmel ötesi Smile

Forum Saati C.tesi Kas. 02, 2024 8:21 pm