Beter Fm

Hoş Geldin Misafir!
Nasılsın İyimisin Smile
Sana Zahmet Bize Eziyet Üye Olda...
Dostlugumuz Pekişsin Smile

Join the forum, it's quick and easy

Beter Fm

Hoş Geldin Misafir!
Nasılsın İyimisin Smile
Sana Zahmet Bize Eziyet Üye Olda...
Dostlugumuz Pekişsin Smile

Beter Fm

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Beter Fm

Sevgi Saygı Ve Paylaşım

Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular

» lost bolum 4 indir
Virüsler Ve Anti Vürüs Programı arasındaki Diyalog EmptyÇarş. Şub. 17, 2010 3:43 pm tarafından serdar

» Ask geliyorum demez 2009
Virüsler Ve Anti Vürüs Programı arasındaki Diyalog EmptyPtsi Şub. 15, 2010 10:17 pm tarafından serdar

» Iron Man Turkce dublaj
Virüsler Ve Anti Vürüs Programı arasındaki Diyalog EmptyÇarş. Şub. 10, 2010 5:25 pm tarafından serdar

» Lost sezon6-- bolum 3
Virüsler Ve Anti Vürüs Programı arasındaki Diyalog EmptyÇarş. Şub. 10, 2010 5:21 pm tarafından serdar

» Lost sezon 6 bolum 1 ve 2
Virüsler Ve Anti Vürüs Programı arasındaki Diyalog EmptyÇarş. Şub. 03, 2010 5:05 pm tarafından serdar

» Lost Sezon 6 Ozel bolum
Virüsler Ve Anti Vürüs Programı arasındaki Diyalog EmptySalı Şub. 02, 2010 3:27 pm tarafından serdar

» Windows 7 Tanrı Mod
Virüsler Ve Anti Vürüs Programı arasındaki Diyalog EmptyPtsi Şub. 01, 2010 11:34 pm tarafından Admin

» Windows 7 Sp 1 İlk Görüntüleri
Virüsler Ve Anti Vürüs Programı arasındaki Diyalog EmptyPtsi Şub. 01, 2010 11:28 pm tarafından Admin

» Up - Yukari bak 2009 Turkce dublaj
Virüsler Ve Anti Vürüs Programı arasındaki Diyalog EmptyPtsi Şub. 01, 2010 10:35 pm tarafından serdar

Kimler hatta?

Toplam 22 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 22 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 78 kişi Salı Ağus. 08, 2017 5:09 am tarihinde online oldu.

Virüsler Ve Anti Vürüs Programı arasındaki Diyalog

Admin
    Admin
    Admin
    Admin

Virüsler Ve Anti Vürüs Programı arasındaki Diyalog Empty Virüsler Ve Anti Vürüs Programı arasındaki Diyalog

Mesaj tarafından Admin C.tesi Ağus. 29, 2009 2:43 pm

Antivirus ve Virusler

Virus=Abi ben 85:01:15:256 adlı ıpli pc yi arıyom . ...
    Anti Vırus=Burası,bırıne mı baktın....
    Virus=Yaaaa abi geçen ay bızım hanım bu bilgisayarda doğum yapmıştı.Toplam 100 virus çocuğumuz oldu..Teşekkür etmeye geldiydim..
    Virus= Selamun Aleykum Nöbetçi kardes
    Anti= Aleykum selam bırınımı arıon...
    Virus=Abi ben program files ı arıyomda...Bizim kuzenın evi orda...
    Anti=Sen kimsin???
    Virus=Abi ben işe yaramaz bı programım fazla yer kaplamam...sen adresi ver ben geçem...
    Anti=2 klasör ilerden içeri gır orası...
    Virus=Saolsın ABİ...İyi nöbetler.Hee bu arada yenı guncel vırsuler cıkmıs dıkkat et.
    Virus= Abi windows klasörüne bir iki misafir var..fazla tekın deiiler..bi baksan diorum..
    Anti= Emınmısın!!!!
    Virus=Abi sana yalan borcum mu var???
    Anti= Bura sana emanet ben bi koşu bakıyım kardesss..
    Virus= Nedemek abi sen gönul rahatlığıyla bırak ben beklerım...
    Anti=Saolasın keşke herkes senın gıbı olsa....
    Virus=selamun aleyküm abim benim be...yakışıklı abim benim...
    Anti=kimsinlen manyak??? ne var...
    Virus=abi ben regedit sülümanın yegeniyim...
    Anti=yapmayaa... bende Winrarın kız kardeşiyim.. yürülen ibne seni kaybol...
    Virus=abi benim hiç .dll dosyam olmadı biiyormusun... vurma abi..ah acıdı...
    Virus=abi ben yanlış geldim galibaya...bura nere lan...
    Anti=kimsin nerden geliyon nereye gidiyon ne ayaksınlen sen...Vista kardeş bura
    Virus=abi cd nin içinden geliyom... 12 yıldır o cd nin içindeyim amına...yem abiya...Windows 95 nerde abi...
    Anti=ohoo abim öldü be o....bana bak len sen yoksa benim büyük büyük dedemin bahsettiği Carnevil virüsümüsün...
    Virus=yok abi onun teyzesinin kızının eniştesinin yegeninin kocasıyım abi....
    Anti=anladım hımm...tamam lan geç içeri...sevimli malukat..türünün son örnegi beslicem lan seni...
    Virus=allah razı olsun abim...canım abim benim bee....
    Virus=selamun aleyküm kolay gelsin abim..
    Anti=ne var kimsin sen...
    Virus=abi ben ferdi tayfur emmoğlu.mp3' abi...
    Anti=vay kardeşim benim bee... geç laan içeri bi dinliyelim seni doya doyaa....
    Virus=saol abim benim... (ibine seni sorcam ben sana az kaldı bi dalem ben system32 yede)
    Anti=bişeymi dedin kardeş...
    Virus=yok yok yok abi yok ben bişi demedim...

Forum Saati C.tesi Kas. 02, 2024 6:27 pm